Es presenta el programa de la Fira de Santa Tecla 2015

A partir d'avui ja podeu consultar el programa de la Fira de Santa Tecla 2015 que tindrà lloc del 18 al 20 de setembre. A partir de la setmana que ve el rebreu a totes les cases de Cassà de la Selva. 

 

El nou Ajuntament ha volgut donar un impuls a aquesta fira històrica que data del segle XV i que ja es troba consolidada al poble, per a convertir-la en la fira de referència de Cassà de la Selva. 

 

És per això que el programa d'enguany combina actes tradicionals com la XLI Nit del Cremat, la Botiga al Carrer, el Petit Botiguer o la Trobada de Puntaires amb d'altres de nous que volen posar de rellevància trets distintius del poble com el suro o el vi. Per exemple, durant tot el cap de setmana se celebraran les jornades gastronòmiques del raïm, hi haurà una mostra de cellers de la DO Empordà, es faran tallers sensorials de suro i vi, tallers infantils de sabó de vi, entre d'altres. 

 

Esperem que us agradi el programa d'actes i que gaudiu de la Fira, la Festa Petita de Cassà!

 

Descarrega't el programa de la Fira de Santa Tecla 2015

Més informació de la Fira de Santa Tecla 2015

Més informació de les Jornades Gastronòmiques del setembre 'Tasta el raïm', celebrades el mateix cap de setmana del 18 al 20 de setembre