Els dies 18 i 19 arriba la tercera edició del Fum Fum Fum! a Cassà

2021 12 13 fum fum fumEls dies 18 i 19 de desembre de 2021, Cassà de la Selva iniciarà la programació nadalenca amb la tercera edició del Fum, fum, fum! La festa familiar de Nadal a Cassà. Aquesta edició es farà a diferents espais del Barri Vell (plaça Petita, carrer dels Dolors, Mesures i plaça Sant Pere) i la plaça de la Coma.

Avui presentem la programació d'aquesta nova edició, que es consolida com la festa de Nadal per a les famílies i fa una aposta per situar el Barri Vell a l'epicentre de les actuacions, tallers i altres sorpreses, tot seguit us fem un petit tastet de les activitats.

Enguany trobarem espectacles per a tota la família com els "Contes de Nadal" de la Minúscula Teatre on descobrirem una maleta plena d'històries d'arreu, el personatge excèntric i divertit de l'Open Door de Pere Hosta, o l'espectacle de La Bleda "El Camí de Nadal".

Ens sorpendrà la màgia de la dansa aèria de la companyia Estampades, que des del campanar de l'església de Sant Martí faran volar la nostra imaginació amb una espectacular posada en escena i música en directe. També ens visitaran els gironins de Total Circ amb el seu espectacle "Hotel Bucarest", inspirat en la pel·lícula "Gran Hotel Bucarest" veurem com tres botons juguen amb la màgia i l'humor per descriure les esbojarrades situacions dins un hotel.

Baba Babarota presentarà el seu espectacle de titelles "La mulassa Mulababa", aquestes i moltes altres propostes com els tallers de Nadal i els jocs de fusta envairan els diferents espais del Barri Vell. La música també ens acompanyarà tot el cap de setmana, amb les cançons de Nadal de Tutti Veus i del Virolailo, a més podrem veure la "Different Orquestra", una proposta d'Always Drinking Marxing Band que ens presentarà una orquestra molt especial.

Com en les altres edicions, recuperem un Fum Fum Fum ple d'activitats tot el cap de setmana, per donar el tret de sortida a les festes nadalenques convertint el Barri Vell en un recorregut ple de racons on gaudir tota la família. Tots els espectacles són gratuïts i no cal fer reserva prèvia. Podeu trobar més informació a www.cassa.cat/nadal.