Bon Preu inaugura el nou supermercat a Cassà

BonpreuBon Preu ha inaugurat avui un nou supermercat al Passeig del Ferrocarril, cantonada amb el C/Germà Agustí, de Cassà de la Selva amb la presència de l’alcalde, el Sr. Robert Mundet i Anglada acompanyat de regidors i regidores de l'equip de govern.

Des de Bon Preu, ha assistit a l’acte el President i Director General del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, i la Directora comercial, la Sra. Anna Font i Tanyà.

El President i Director General del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa molta il·lusió la inauguració del primer establiment a Cassà de la Selva. Aquesta obertura suposa la novena al Gironès, fet que referma la nostra aposta per la comarca. Amb aquest establiment, que obrirà amb totes les innovacions i amb la nova imatge comercial de Bonpreu, esperem convertir-nos en un referent en productes frescos i de proximitat al municipi i a tota la zona sud de Girona”.

Bon Preu ha invertit 6 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 38 professionals, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Cassà de la Selva.

De fet, el passat més d’agost, Bon Preu i l’Ajuntament de Cassà de la Selva van signar un conveni de col·laboració en el procés de selecció de personal pel nou establiment. Aquest, posava de manifest la voluntat de treballar de forma conjunta tots aquells aspectes que fomentin l’ocupabilitat del major nombre possible de persones del municipi.

El nou establiment està construït on hi havia hagut l’antiga fàbrica surera Reliable Cork Company SA, té una superfície de vendes de 1.290m2 i disposa de 68 places d’aparcament i de 2 places de carregadors per a vehicles elèctrics.

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc i de proximitat és el protagonista i compta també amb un forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat de Cassà de la Selva s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoficient per estalviar així, el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència energètica, confort i seguretat.  L’establiment disposa d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques de 120 kWp.

 

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H