A partir d'avui ja podeu utilitzar els vals de compra de la campanya "Compra a Cassà!"

2021 11 12 Vals de compra compra a CassàAvui comença el període per bescanviar els vals de compra als comerços inscrits a la campanya "Compra a Cassà!"Els vals de compra que s'han repartit a les llars de Cassà, on hi consten persones empadronades, es podran utilitzar a partir d'avui i fins al 8 de desembre (ambdós inclosos) a tots els comerços que trobareu a la llista del web: cassa.cat/compraacassa.

En aquesta segona edició, s'han repartit dos vals de compra, de 12 € i de 8 € que es poden fer servir a qualsevol dels establiments adherits. Per poder bescanviar els vals de compra s'haurà de presentar el DNI per comprovar que l'adreça que hi consta és la mateixa que la de les targetes. En els casos que l'adreça del DNI no estigui actualitzada s'ha de presentar un volant d'empadronament.


Aquesta campanya que es gestiona des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'ajuntament amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Cassà, compta amb un pressupost de 80.000 €. Després de l'èxit de la passada edició, aquesta iniciativa torna amb la voluntat de fomentar i donar suport al comerç local, promovent el coneixement dels comerços del municipi i el consum local i de proximitat.

Recordem a totes les persones que resideixen als veïnats i a les persones a qui no s'hagi pogut entregar els vals de compra, que poden recollir-los a Can Trinxeria en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h i tardes de dilluns i dimecres de 15 a 20 h fins al 7 de desembre.