Inici de les inscripcions dels comerços per a la nova edició de la campanya "Compra a Cassà“

202 10 19 Compra a cassa web xxssAvui comencen les inscripcions dels comerços per a la nova edició de la campanya "Compra a Cassà“.

 

La campanya Compra a Cassà! vol fomentar i donar suport al comerç local oferint targetes de compra a totes les famílies empadronades a Cassà. Aquesta acció es gestiona des de l'Àrea de Promoció Econòmica amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Cassà i té un pressupost de 80.000 €. 
Totes les llars de Cassà de la Selva, on hi constin persones empadronades rebran dos vals de compra pels següents imports: un val de 8 € i un val de 12 € que es podran bescanviar en els comerços i establiments adherits, des del 12 de novembre fins el 8 de desembre de 2021 (ambdós inclosos).

Adhesió dels comerços

Els comerços de Cassà de la Selva que desitgin formar part d’aquesta campanya, s’han d’inscriure des d’avui i fins al 27 d’octubre en el web http://cassa.cat/compraacassa
 No hi podran participar les benzineres i les cadenes de supermercats o cadenes de botigues d’alimentació que no siguin franquícies.

Repartiment dels vals de compra
A partir del 29 d’octubre es repartiran els vals de compra a les llars de Cassà amb persones empadronades en data 5 d’octubre de 2021.
Per tal de garantir la correcta distribució dels vals de compra als habitatges ubicats en els veïnats de Llebrers de Dalt, Llebrers de Baix, Sangosta, Mosqueroles, Mont-roig, Esclet, Serinyà, Verneda i Refugis de les Gavarres, Les Serres i Matamala, les persones que hi visquin podran recollir les targetes a Can Trinxeria a partir del 29 d'octubre en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h i tardes de dilluns i dimecres de 15 a 20 h.