Pensem en local, comprem a Cassà

2021 07 23 Pensem en local"Pensem en Local" és la nova campanya de promoció del comerç local. A partir de dilluns dia 26, podreu trobar les noves bosses que es distribuiran a les botigues de Cassà adscrites a la campanya.Les bosses que tenen diferents formats, són de paper, amb certificat PEFC i fabricades a Catalunya. El disseny de la campanya connecta amb el món surer pels colors utilitzats i fa un recorregut pels diferents productes que es poden trobar als comerços a Cassà, aquesta és una iniciativa de l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Girona. El comerç local és un sector clau al municipi, que, a més de donar feina a moltes persones ofereix productes de qualitat amb l'afegit de donar un servei proper i diferenciat.
pensem local 1
La varietat de comerços donen vida als carrers i afavoreixen la interacció social dels seus habitants. La campanya "Pensem en local" vol reforçar aquesta idea, ja que en el moment actual, on el sector comercial ha patit els efectes de la pandèmia, és més important que mai oferir aquest suport.

El concepte "Pensar en local" va molt més enllà del consum i aposta també per la proximitat, el valor de la diferenciació, dels petits productors, dels detalls i de la comunicació i relacions de les persones.

A partir de la setmana vinent trobareu les bosses als comerços de Cassà a més de nous cartells i imatges a diferents punts del municipi, pensem en local i comprem a Cassà!

Per a la realització d'aquesta campanya, s'ha rebut una subvenció de 4000 € de la Diputació de Girona, corresponent a la linia de subvecions per fomentar projectes i accions de promoció econòmica adreçat als membres de la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica (XSLPE).