Noves iniciatives per promoure el comerç local

L'Eurotap és una iniciativa de la UBC que té per objectiu incentivar el client perquè compri en les botigues de Cassà. La idea consisteix en oferir un val descompte que sigui acceptat a tots els comerços de la UBC. Aquest paper-moneda o val descompte estarà en vigor fins el 30 de setembre.


De moment, l'Eurotap, està obtenint bona acceptació, i més de la meitat dels comerços s'han adherit a la campanya, que és voluntària. Cada botiga, segons el producte que tingui, aplica l'Eurotap en funció del seu marge de descompte.
L'altra iniciativa, també pionera dins de la UBC, és obsequiar als clients amb un tastet per la Festa Major, el dissabte 14 juny, de 10 a 1 del matí. Aquest tastet consistirà en oferir un producte, ja sigui beguda, rebosteria o tapes, fet pels mateixos comerciants. Un acte més per fer més agradable la Festa Major de Cassà i un petit agraïment al client per seguir apostant pel comerç local.
Aquestes iniciatives se sumen a les que ja són habituals, com ara la botiga al carrer de Santa Tecla i el caga tió de Nadal.