Que el Nadal quedi entre nosaltres

Que el Nadal quedi entre nosaltresAmb aquest lema l’Ajuntament de Cassà ha posat en marxa una campanya d’imatge per a la promoció del comerç local per a aquest Nadal, fent evident que el suport al comerç local és una de les prioritats d’aquest govern.

La campanya combina el lema (Que el Nadal quedi entre nosaltres) amb el hashtag #CompraACassà, sobre el suport d’una imatge d’una alzina surera decorada amb motius nadalencs.

Es faran arribar els cartells d’aquesta campanya als diferents establiments del municipi i es reforçarà l’acció de promoció amb etiquetes de regal que portaran impreses el lema de la campanya, oferint així un valor afegit als regals aquests dies es comprin als establiments cassanencs.

La campanya comptarà també amb la instal·lació de lones de gran format (de dos i quatre metres d’alçada per un d’ample) a diferents punts del municipi que estaran instal·lades durant tota la campanya nadalenca.

Amb aquesta campanya es pretén donar una mirada càlida i pròxima al comerç del nostre municipi, un comerç responsable i de proximitat, en una de les campanyes comercials més importants de l’any.