Segona edició de la festa familiar de Nadal Fum, Fum, Fum! a Cassà de la Selva

Fum, fum fumCassà de la Selva iniciarà la programació nadalenca amb la segona edició de la Festa familiar de Nadal Fum, fum, fum! que es farà els dies 12 i 19 de desembre de 2020 en dues places del poble: la plaça de la Coma i la plaça Mn. Cinto Verdaguer.

 

Aquesta edició, adaptada a les mesures de prevenció de la Covid-19, comptarà amb una programació farcida d’espectacles adreçats a un públic familiar. 

El dissabte 12 de desembre hi haurà tres actuacions que aniran a càrrec de La Bleda amb La paradeta de Santa Llúcia, l’Alma i la Mar de Contes amb Històries Nadalenques i la Violeta Avilés amb Contes que bufa el vent.

Fum, fum, fum! continuarà el 19 de desembre amb l’espectacle Arriba el Nadal a la Granja més petita del món a càrrec de la Cia de Teatre Anna Roca i tot seguit hi haurà un concert en bicicleta a càrrec de La Dinamo que recorrerà diferents carrers de Cassà. Al migdia hi haurà l’actuació Xup-xup, una aventura de Nadal a la cuina a càrrec de La Minúscula.

I per acabar la programació hi haurà l’espectacle d’en Rikus, Visca la festa per Nadal! un xou espectacular, amb molta energia i moltes sorpreses.

Tots els espectacles són gratuïts i amb aforament limitat. Cal fer reserva prèvia a www.cassa.cat/nadal.