Els establiments de Cassà de la Selva reben els distintius “Punt Blanc” de seguretat i higiene

PuntblancEl Punt Blanc, està dirigit als establiments que compleixin amb les mesures de seguretat i higiene davant l’actual situació sanitària. Es una iniciativa de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i compta amb el suport de l’Ajuntament de Cassà de la Selva.Avui s'ha atorgatel el distintiu 'Punt blanc' al Centre d’Estètica Montse Pibernat  i a la botiga de roba i complements 4 Passos de Cassà de la Selva

 

Aquest distintiu serà visible als establiments que, per mitjà d’una declaració de responsabilitat, assumeixen la implantació de les mesures de seguretat i higiene establertes en els protocols sanitaris actuals. Això comprèn mesures com l'ús de les mascaretes o equips de protecció individual (EPI), la disponibilitat de gels desinfectant de mans, la garantia de la distància social o la neteja i desinfecció constant dels emprovadors i el gènere. Els negocis que vulguin que el distintiu sigui present a la porta del seu local han de fer una declaració de responsabilitat mitjançant un formulari que trobareu al web de la Cambra de Comerç de Sant Feliu

La idea és distingir i donar confiança i seguretat als consumidors i també reconèixer la tasca de l’empresariat, qui rebrà assessorament i guia en la implementació per part de les entitats.

Hi ha assistit el president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Eduard Bosch, l’alcalde Robert Mundet, el regidor de Promoció Econòmica, Joan Casabó i el president de la Unió de Botiguers de Cassà de la Selva, Jordi Tubert.

Eduard Bosch ha explicat que fins ara ja hi ha més de 200 establiments que han sol·licitat el distintiu i que “estem molt contents de la iniciativa”, una proposta “que estem ampliant a qualsevol tipus d’establiment”. “El que volem és donar confiança al consumidor, que quan entra a un establiment aquest compleix la normativa i fa les coses bé, per tant és un premi”.