Fum, Fum, Fum, una nova festa familiar nadalenca a Cassà de la Selva

Cassà de la Selva inicia la seva programació nadalenca amb una nova proposta, una festa familiar de Nadal, sota el nom de Fum, Fum, Fum!

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Joan Casabó, aquesta festa familiar pretén “donar visibilitat als comerços del municipi partint de les sinergies que es creen amb les activitats que es porten a terme en el poble”.

El Fum, Fum, Fum! Tindrà lloc el dia 14 de desembre, de 10 h a 20 h, i el seu epicentre serà la plaça de la Coma, on trobarem un seguit d’activitats emmarcades en diferents espais i amenitzades amb la música de Dj Nene Coca.

Desgranant les activitats, hi haurà tallers, en els quals els infants podran preparar les figures del pessebre, els ornaments per a l’arbre de Nadal o la postal de Nadal amb tècniques de scrap.

Actuacions a càrrec de la Cia de Teatre Anna Roca, amb El secret de la Nanna i la seva particular presentació dels contes, i El Tricicle de Colors, amb Sisi, que permetrà als més petits familiaritzar-se amb el maquillatge artístic, completaran el gruix d’activitats previstes per a aquest dia.

Per arrodonir la programació hi haurà un espectacle de màgia a càrrec del Màgic Frank, contes en anglès i un concert de cloenda de festa a les 19 h amb Jordi Sans & The Souls, que interpretaran cançons de Nadal amb tocs de swing i jazz.

Visitant el Fum, Fum, Fum, els més petits podran aprofitar per donar menjar al Tió gegant i col·laborar amb Càritas Cassà.

Per combatre el fred, l’espai comptarà amb una zona gastronòmica on es podran comprar creps dolces i salades o gaudir d’una xocolata desfeta.

Coincidint amb la festa familiar de Nadal, Fum, Fum, Fum, tindrà lloc la visita teatralitzada ‘La Ruta del Suro’. Les inscripcions es poden fer a través del formulari que trobareu en aquest enllaç o a l’Oficina de Promoció Econòmica (plaça de la Coma, 16/ telèfon 972462821).