L’Ajuntament de Cassà i la Cambra de Comerç de Sant Feliu ofereixen cursos per a joves que no estudien ni treballen

Els cursos, de mosso de magatzem i ajudant de cambrer, són subvencionats pel programa PICE (Programa Integral de Cualificación y Empleo). Les classes s’imparteixen a l’edifici de Can Trinxeria a Cassà, van començar el passat 11 de novembre i finalitzaran abans de Nadal.

En el marc del conveni de col·laboració que tenen signat des de fa un parell de mesos, l’Ajuntament de Cassà de la Selva i la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols en matèria de desenvolupament econòmic, per primera vegada s’ofereixen a Cassà de la Selva itineraris formatius subvencionats pel programa PICE amb l’objectiu de facilitar la incorporació al mercat de treball.

Des del programa PICE, del qual és beneficiària la Cambra de Comerç, a Cassà s’ofereixen cursos de formació en mosso de magatzem i ajudant de cambrer. Estan dirigits a joves d’entre 16 i 29 anys que no estudien ni treballen i que estan inscrits al sistema de garantia juvenil.

L’itinerari formatiu persegueix principalment dos objectius: millora de les competències bàsiques (TIC, habilitats socials i anglès) i formació teoricopràctica en empreses del sector. Aquesta primera edició ja està en marxa i s’espera poder repetir l’experiència i la col·laboració en properes formacions.

Ahir el president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu, Sr. Eduard Bosch; l’alcalde de Cassà de la Selva, Sr. Robert Mundet, i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, Sr. Joan Casabó, van visitar els alumnes que participen als cursos i els van animar per què hi posessin l’esforç ja que hi ha moltes possibilitats d’accedir al mercat laboral.