El baròmetre CITIX situa la gestió de l’Ajuntament de Cassà de la Selva entre els dos municipis catalans més ben valorats de Catalunya

aj cassaLa gestió de l’Ajuntament de Cassà de la Selva és un dels dos municipis catalans més ben valorats segons el baròmetre CITIX 2018.

Els catalans han valorat amb una puntuació mitjana de 5,66 la gestió municipal dels ajuntaments. Segons ha informat la consultora STIGA, els serveis municipals més ben valorats pels catalans són les activitats culturals, amb un 7,04 i l’organització de festes, amb un 6,66.

El baròmetre CITIX 2018 ha entrevistat 5.119 catalans, i té com a objectiu posicionar i conèixer la satisfacció dels ciutadans sobre la transparència i els serveis municipals dels ajuntaments i la seva opinió sobre la qualitat de vida.

Els municipis catalans amb millor valoració en la gestió municipal són Cassà de la Selva i Castellar del Vallès, que han obtingut el millor índex CITIX de Catalunya.

Des de l’Ajuntament de Cassà de la Selva es valora molt positivament la situació en aquest rànquing, ja que és un reconeixement a la feina feta i ens encoratja de continuar treballant per millorar la qualitat de vida dels cassanencs i les cassanenques amb rigorositat, transparència i responsabilitat. Agraïm als treballadors i treballadores e l'Ajuntament la seva gran tasca així com als ciutadans del municipi que ens ajuden a millorar dia a dia el nostre poble.

Podeu llegir la notícia sencera AQUÍ