L’Ajuntament destinarà 45.000 euros a la promoció del comerç local

2018 9 barraquetesL’Ajuntament destinarà aquest darrer trimestre d’any 45.000 euros a una campanya de dinamització del comerç local. Sota el lema “A Cassà, de tot i a prop”, el consistori es proposa difondre la varietat i la qualitat del comerç i respondre a una de les peticions del pla de dinamització comercial elaborat de forma participativa amb els comerciants del municipi.

La campanya consistirà principalment en quatre accions. En primer lloc, es crearà la marca de promoció del comerç de Cassà que servirà per elaborar diversos panells que s’ubicaran a les entrades de Cassà, així com altres elements publicitaris per difondre la idea de la varietat i la qualitat dels productes que es poden adquirir a Cassà. En segon lloc, s’elaborarà un plànol que es distribuirà a tots els comerços i llars del municipi en el que hi apareixeran els establiments comercials del poble amb la informació de servei més rellevant. En tercer lloc, i responent a una de les línies estratègiques del pla de dinamització comercial, s’elaborarà una campanya específica de promoció dels mercats setmanals dels dimecres i dissabtes al passeig de Vilaret. L’any vinent aquesta campanya tindrà continuïtat amb actuacions culturals i familiars al mateix mercat. Finalment, es distribuiran entre els clients dels comerços locals diferents targetes amb estades gratuïtes als aparcaments de zona blava del municipi.

Aquesta campanya s’està elaborant conjuntament amb la Unió de Botiguers de Cassà. De moment, els establiments que ho han desitjat ja han facilitat les seves dades per aparèixer al plànol comercial del poble de forma gratuïta.

La quantitat econòmica de la campanya s’ha aprovat a la sessió ordinària del Ple Municipal d’aquest vespre.

LLUM VERDA A MÉS PROJECTES QUE SEGUIRAN MILLORANT EL MUNICIPI

El Ple Municipal d’aquest vespre també ha aprovat una modificació de crèdit que permetrà dur a terme les següents actuacions. En primer lloc, es podrà encarregar el projecte executiu de renovació de la piscina descoberta de Cassà, el qual servirà per renovar l’equipament, construït l’any 1967, quan sigui necessari i es disposi dels recursos econòmics suficients. En segon lloc, s’encarregaran també dos projectes de millora i ampliació de les vies verdes a Cassà: el primer consistirà en la millora de l’entrada de la ruta del carrilet a Cassà des de Llambilles i el segon desenvoluparà un nou tram d’itinerari cicloturístic que connectarà des de la rotonda del final de la rambla Onze de Setembre, passant per la urbanització del Mas Cubell i donant accés a les instal·lacions de tennis fins a enllaçar amb la via verda existent que voreja la riera de Sant Andreu. Finalment, també s’encarregarà el projecte per adequar el segon pis de Can Trinxeria i estudiar la distribució dels serveis a les persones oferts pel consistori.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H