El Pla de Dinamització Comercial promou la creació d'un òrgan estable de treball compartit entre el consistori i els comerciants

2018 6 pladinamitzacioEl passat mes de maig es va presentar el Pla de Dinamització Comercial elaborat conjuntament entre els tècnics de l'Ajuntament i els comerciants de forma participativa.

L'objectiu d'aquest pla és establir sinergies entre el consistori i els comerciants per potenciar el comerç local, un dels eixos de treball establerts al Pla Estratègic de Cassà. La finalitat és, doncs, definir de forma compartida actuacions encaminades a promoure l'activitat econòmica i el desenvolupament del petit comerç local. 

El procés d'elaboració del pla ha servit no només per acordar mesures i estratègies de dinamització, sinó també per crear un òrgan estable de treball compartit entre tècnics municipals, polítics i comerciants.

Fins al 29 de juny, els comerciants interessats en formar part d'aquest òrgan i que no estiguin associats a la Unió de Botiguers (UBC) poden presentar candidatures a través d'AQUEST formulari. Els comerciants de la UBC decidiran internament quins són els seus representants a l'òrgan.

Per a més informació, contacteu amb l'àrea de Promoció Econòmica a l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 462 821.

>> Consulteu la memòria amb els resultats del Pla de Dinamització Comercial AQUÍ.