Els serveis d’ocupació de l’Ajuntament de Cassà han inserit 35 persones al món laboral l’any 2017

2018-2 borsatreballEls serveis d’ocupació gestionats per l’Ajuntament de Cassà de la Selva han inserit 35 persones al món laboral l’any 2017, 23 de les quals ho han fet a través dels serveis especialitzats oferts per Serveis Socials que també aprofiten les ofertes gestionades per la borsa de treball de l’Ajuntament.

La borsa de treball de l’Ajuntament de Cassà va rebre un nou impuls el primer trimestre del 2017 amb l’obertura de l’Oficina de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local ubicada a Can Trinxeria, a la plaça de la Coma. Des d’aquesta Oficina, es gestionen tots els serveis d’ocupació de l’Ajuntament, d’entre els quals la borsa de treball és la porta d’entrada de totes les ofertes d’empreses que cerquen a candidats i de totes les persones que busquen feina. La borsa de treball va rebre l’any passat 101 ofertes de treball d’empreses, mentre que 304 persones s’hi van inscriure de nou. En total, l’any va tancar amb 853 usuaris inscrits.

Els serveis d’ocupació de l’Ajuntament de Cassà atenen als veïns i les empreses de Cassà, però també als dels municipis veïns amb els quals es va signar l’any passat un conveni de promoció econòmica. Aquests pobles són Llagostera, Llambilles, Sant Andreu Salou, Campllong, Riudellots i Caldes de Malavella.

 

SERVEIS D'OCUPACIÓ ESPECIALITZATS EN FUNCIÓ DE LES NECESSITATS

Les empreses i els veïns que cerquen feina s’han de dirigir directament a la Borsa de Treball per entrar al circuit dels serveis d’ocupació de l’Ajuntament de Cassà i són derivats cap a aquells serveis que més s’adaptin a les seves necessitats.

Actualment, més enllà de la borsa de treball, hi ha el servei de Garantia Juvenil, un programa orientat a joves d’entre 16 i 29 anys; l’Espai laboral, adreçat a persones en procés de recerca de feina vinculades a Serveis Socials; la Porta d’accés, que ofereix suport a joves d’entre 16 a 29 anys per potenciar la seva permanència al sistema educatiu o fer un procés d’inserció laboral de qualitat; i el Reactiva’t, un servei dirigit a joves de 16 a 25 anys en situació d’atur o sense estudiar.

 

La Borsa de Treball atén al públic cada dilluns, dimecres i divendres d’11 a 13 h a Can Trinxeria, al primer pis. El seu telèfon de contacte és el 972 462 821 o l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..