Cursos programats per l'àrea de Promoció Econòmica de setembre a novembre de 2017

2017-3 cursosL'àrea de Promoció Econòmica ha programat diversos cursos gratuïts i finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) pels mesos de setembre, octubre i novembre de 2017. Els podeu consultar tots AQUÍ.

Les inscripcions als cursos són obligatòries i s'hauran de formalitzar a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cassà físicament (plaça de la Coma, 16) o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Els alumnes seran seleccoinats per ordre d'inscripció ja que les places són limitades. La documentació necessària que s'ha de presentar en el moment de la inscripció és una fotocòpia del DNI, el número de la Seguretat Social i el document DARDO (persones aturades) o la capçalera de la nòmina o rebut RETA (persones treballadores). 

L'Ajuntament es reserva el dret d'anul·lar les formacions sempre i quan no hi hagi un nombre mínim d'alumnes inscrits, així com de modificar-ne les dates.