El Coworking Cassà es posa en marxa a l’emblemàtica casa modernista de Can Trinxeria

2016-10 coworkingAvui al matí s’han rebut als primers usuaris del Coworking Cassà, situat al primer pis de l’emblemàtica casa modernista de Can Trinxeria, a la plaça de la Coma. A l’acte de rebuda hi ha assistit l’Alcalde, Martí Vallès, i el regidor de Promoció Econòmica, Emili Mató, juntament amb el personal de l’Ajuntament vinculat amb el servei, i s’ha explicat als usuaris el funcionament de l’espai, se’ls ha ensenyat les instal·lacions i s’ha ofert un petit esmorzar.

Els tres primers usuaris, que començaran a treballar-hi la setmana vinent, són professionals independents vinculats amb el món audiovisual, la fotografia i la traducció i interpretació, i han decidit fer ús d’aquest espai de cotreball per tenir un lloc on treballar autònomament però de forma acompanyada.

Tal com ha explicat l’Alcalde, Martí Vallès, el Coworking Cassà “és un espai que farà créixer les idees d’emprenedors independents que fins ara treballaven des de casa i a partir d’ara tindran l’oportunitat d’estar acompanyats d’altres persones amb una situació similar a la seva”. Emili Mató, regidor de Promoció Econòmica, ha remarcat que la voluntat és que “la feina dels usuaris tingui un valor afegit treballant de forma col·laborativa i que això repercuteixi positivament a la vida del poble.”

 

QUÈ ÉS EL COWORKING CASSÀ?

El Coworking Cassà és un servei ofert per l’Ajuntament i gestionat per l’àrea de Promoció Econòmica, el personal de la qual es traslladarà al llarg de les properes setmanes als despatxos de la planta baixa de Can Trinxeria.

L’espai, que està a la disposició dels usuaris els 365 dies a l’any i les 24 hores al dia, permet que professionals, persones autònomes independents i microempreses de diversos sectors comparteixin una mateixa zona de treball on es fomentarà la col·laboració i el treball en equip, a banda de la possibilitat de rebre assessorament i sessions de formació i informació.

El Coworking Cassà es localitza al primer pis de Can Trinxeria i compta amb una sala de treball habilitada per a vuit usuaris, un espai destinat a usuaris amb necessitats especials de mobiliari, una sala de reunions i una altra de conferències, una cuina office i una terrassa.

 

Tota la informació sobre els serveis i les tarifes es pot consultar a www.cassa.cat/coworking.   

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H