Ja es pot sol·licitar la subvenció per actuacions de millora, rehabilitació, adequació, manteniment i conservació de locals destinats a activitats econòmiques

2016-7 barraquetesDes del 10 de setembre que es pot sol·licitar la subvenció per actuacions de millora, rehabilitació, adequació, manteniment i conservació de locals destinats a activitats econòmiques. 

Els beneficiaris han de promoure projectes de com a mínim 1.500 euros per optar al finançament del 30% de l’import gastat. La màxima quantitat que es pot percebre és de 2.000 euros. Les actuacions objecte de la subvenció han d’estar relacionades amb projectes de millora i manteniment com obres, pintura i instal·lacions diverses, millora d’aparadors, imatge corporativa, il·luminació, accessibilitat, sistemes de climatització, implantació de sistemes automatitzats, serveis d’e-commerce, transformació o substitució de rètols o tendals exteriors, instal·lació o millora de portals, entre d’altres.

L’ajuda econòmica neix després que tots els grups polítics del consistori cassanenc presentessin una moció el mes de febrer per fomentar l’ocupació i la conservació dels locals comercials del centre del poble.

 

Consulta els detalls de la convocatòria aquí.

Descarrega't el formulari per sol·licitar la subvenció