Augmenten el nombre de visites a la deixalleria de Cassà

 

La deixalleria municipal de Cassà ha tingut una afluència de visites més elevada que els anys anteriors si prenem de mostra el que portem de 2015. En total, hi ha hagut 1.040 usuaris més que han fet ús d’aquestes instal·lacions. En altres paraules, la deixalleria ha rebut un 51% més de visites que l’any 2014 durant els mesos de gener a juny. Destaca especialment el mes de juny quan hi van anar 295 ciutadans més que el 2014.

 

La deixalleria mòbil, en augment

La deixalleria mòbil, que té lloc un cop al mes a diferents carrers de Cassà, també ha tingut una més bona rebuda aquest any. De moment, hi ha hagut un 15% més de visites que l’any anterior. Tot i així, el nombre d’entrada de residus ha estat inferior. Mentre que el 2014 ja havien rebut 89 residus fins el mes de juny, el 2015 n’han rebut 77. Tot i així, els responsables de la instal·lació consideren que la dada positiva és que la ciutadania està incorporant l’hàbit d’utilitzar la deixalleria.

La deixalleria mòbil serà demà dissabte 25 de juliol al carrer Castell de Cassà.

 

Un dels factors del canvi

L’empresa gestora d’aquesta instal·lació atribueix l’augment de visites a la bonificació per ús de la targeta de la deixalleria que es va posar en marxa aquest any. Els ciutadans que porten residus a la deixalleria fins a sis o més vegades a l’any, aconsegueixen automàticament una bonificació de la taxa d’escombraries del 20%, cosa que suposa una rebaixa de 140 a 112 euros anuals.