16 comerços cassanencs reparteixen bosses compostables

Cadascú de nosaltres generem diàriament residus, principalment, objectes i productes que ja han estat utilitzats i que no necessitem, com ara restes d'aliments, envasos diversos, aparells electrònics, diaris, pintures, joguines,... Generar residus és inevitable, però si els separem com cal i els dipositem en el lloc correcte estarem facilitant el seu aprofitament.

Al Gironès, generem 1,16 Kg de residus al dia aproximadament i els índexs de reciclatge es situen en el 39%. Reciclant les nostres deixalles contribuïm a la reducció d'emissions de diòxid de carboni a mitigar el canvi climàtic, alhora que col·laborem a mantenir la qualitat del nostre entorn i de la nostra salut.
Per això, el Consell Comarcal del Gironès i l'Ajuntament de Cassà de la Selva iniciem una campanya de foment de la recollida selectiva. Els propers dies podreu adreçar-vos a algun dels comerços de proximitat que es detallen a continuació  i emportar-vos les vostres compres amb una bossa compostable que us ajudarà a separar la fracció orgànica a casa.
Per a més informació, podeu consultar el vostre Ajuntament o l'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Gironès.

Relació de comerços de proximitat de Cassà de la Selva on podreu endur-vos les vostres compres amb bossa compostable:

Ca la Maca
Cansaladeria Can Baulida
Carnisseria Cabarrocas
Carnisseria Jesús i Maria
Carnisseria Lloveras
Carnisseria Lluís Pivernat i Deulofeu
Carns i elaborats Vilà
Carns i embotits Carles Casellas
Devissy
Dietètica la Tisana
Fleca i Pastisseria Nèctar
L'Horta de Cassà
Peixos Bou
Queviures can Tramuntana
Rostisseria ca la Pilar
Valvi alimentació i serveis