Noves campanyes de civisme al voltant de les papereres

2023 05 09 papereres civisme 1Aquests dies s'han pintat les papereres de la zona esportiva i de les zones properes als centres escolars, s'hi han fet unes línies simulant les cistelles de bàsquet.

 

Aquesta campanya de sensibilització, promoguda per les àrees d'esports i medi ambient, vol promoure una motivació positiva per "encistellar" les deixalles a la paperera i fomentar el respecte pels espais comunitaris. Aquesta iniciativa s'ha dut a terme aprofitant la plantilla base que va crear l'Ajuntament de Banyoles, que va dur a terme una iniciativa similar l'any passat.

2023 05 09 papereres civisme 2Paral·lelament, l'àrea de medi ambient també ha col·locat adhesius a moltes papereres del municipi per evitar que els veïns i veïnes llencin les bosses d'escombraries a les papereres. En aquest cas, les sancions per aquestes conductes incíviques, poden arribar a 300 €.
Aquestes dues accions venen motivades per promoure una millora a les conductes i sensibilitzar sobre el bon ús dels espais comuns del municipi.