Obres al carrer Pedraforca, neteja de la riera Freixeneda i poda de l'arbrat

2021 12 29 treballs podaAquests dies s'estan fent obres de millora, neteja de la riera i treballs de poda a les següents zones del municipi:Neteja de la riera Freixeneda

A mitjans de mes de desembre s'han fet els treballs de neteja de la llera de la riera Freixeneda des del carrer Provincial fins a la C-25 i el carrer Pla de l'Estany. Amb aquesta actuació s'ha tret la vegetació de la llera i marges per tal d'evitar que l'aigua quedi estancada i es pugui desbordar en algun tram. D'aquesta manera s'han acabat les diverses obres previstes al llarg de l'any i que han consistit en la neteja de diversos trams de rieres que creuen el nostre municipi: Verneda, Freixeneda, Castell i Susvalls.

Nou desaigüe i canalització al carrer Pedraforca

Aquesta setmana passada s'han fet els treballs per la millora del desaigüe que hi ha a començaments del carrer Pedraforca per tal d'evitar que en períodes de forta pluja l'aigua entri als garatges de les cases veïnes. L'obra ha consistit a fer una nova reixeta de recollida d'aigua, canviar el tub existent per un de més diàmetre i la canalització fins a arribar a la riera del Castell. Aquesta obra l'ha realitzat l'empresa Construccions Fusté per un import de 7.289,89 € IVA Inclòs.

Treballs de poda de l'arbrat

Aquests dies s'està realitzant la poda de l'arbrat als carrers del municipi, per aquest motiu trobareu senyalització especial i restriccions d'aparcament en les zones en què s'estan fent els treballs.

2021 12 29 obres i millores 3

2021 12 29 obres i millores 22021 12 29 obres i millores 1