• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

El mosquit tigre és cada dia més conspicu i més molest, però amb el comportament de tots nosaltres podem evitar en gran part la proliferació d'aquests insectes al nostre municipi. La climatologia d'aquest estiu està fent possible que proliferi fortament, ja que necessita petites bassetes d'aigua on posar els ous i on puguin desenvolupar-se les larves d'aquest insecte.


El proper dia 16 de juliol, es posarà una carpa al mercat per fer arribar aquesta informació bàsica a tots els ciutadans que es sentin perjudicats pel mosquit tigre o vulguin prevenir que proliferi a la seva propietat.
A la carpa hi trobareu tot tipus d'informació per identificar aquest insecte, per localitzar possibles llocs de cria i, recomanacions d'actuacions per evitar-ne la proliferació.
Per altra banda, si necessiteu que els tècnics en prevenció del mosquit tigre visitin casa vostra per mirar de millorar el problema, també podreu concertar una visita directament amb ells.
En cas de no poder visitar la carpa del mercat del dia 16, i per a qualsevol consulta en referència a aquest tema, podeu posar-vos en contacte amb l'àrea de medi ambient municipal, al telèfon 972460005.