Alerta per l'augment inusual de consum d'aigua

Alerta de consum inusualEl Servei Municipal d'Aigües de Cassà de la Selva informa:

Des de l'inici d'aquest any 2021 s'ha detectat que puntualment es produeixen augments de consum del doble del consum normal del poble durant aproximadament 15 minuts, passant de 70-80 m3/h a 170-180 m3/h. Aquestes puntes s'han incrementat en els darrers dies i per aquest motiu s'informa a la població.S'estan estudiant d'on prové l'origen d'aquestes puntes i tot fa indicar que és degut a la càrrega de camions cisternes a través dels hidrants del poble. Aquestes càrregues provoquen un augment molt brusc de la velocitat i canvis de direcció de l'aigua a les canonades que poden donar lloc a arrossegaments i en conseqüència color a l'aigua.

Des de l'Ajuntament de Cassà, amb col·laboració amb la Policia Municipal, s'està treballant per frenar aquestes pràctiques que, a part de ser fraudulentes, provoquen aquestes molèsties als veïns de Cassà. És per aquest motiu que demanem responsabilitat i col·laboració ciutadana per fer-li front. Si presencien aquests fets, agrairíem avisar a la Policia Municipal.

La concessionària del servei d'aigua potable, Aqualia, en col·laboració amb l'ajuntament de Cassà de la Selva, vigila a través del telecontrol del servei quan es produeixen aquests episodis i realitza les tasques de desaiguar l'aigua dels trams que hagin quedat afectats.

Informar que l'aigua de la zona de subministrament de Cassà de la Selva està sotmesa a un control sistemàtic de qualitat, on s'evidencia el compliment dels diferents criteris establerts en la normativa vigent.

Per a qualsevol aclariment o informació addicional, poden dirigir-se a les oficines situades al carrer Ample  39 o al número d'Atenció al Client Aqualia-Contacte 900 81 40 81.