El cassanenc Oriol Agüera, de 9 anys, premiat en un concurs d’àmbit estatal

Premi concurs aqualia jpegHa quedat finalista entre 6.600 nens i nenes que han participat en el Concurs de Dibuix Infantil organitzat per Aqualia, l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües de Cassà de la Selva.

 

L’alcalde de Cassà de la Selva, Robert Mundet, i la regidora d’Educació, Sílvia Martí, juntament a la responsable de Girona Sud d’Aqualia, Marta Agnès Ferrer, han lliurat a la Sala de Plens de l’Ajuntament un Smartwatch a Oriol Aguera Figueras, un nen de 9 anys de l’escola Aldric.

L’Oriol ha resultat finalista en la 18ª edició del Concurs de Dibuix Infantil organitzat per Aqualia, l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües de Cassà de la Selva, que ha comptat amb la participació de més de 6.600 nens i nenes de 3r i 4t de Primària de l’estat espanyol.

A la web www.aqualiaiods6.cat, havia d’anar contestant preguntes sobre la gestió del cicle integral de l'aigua. Les seves respostes li proporcionaven noves peces per a inserir, fins a completar el disseny del seu cartell, que representés gràficament el cicle integral de l'aigua i com usar-la de manera sostenible per a contribuir a aconseguir els ODS de Nacions Unides.

Nova edició en marxa

La responsable de Girona Sud d’Aqualia, Marta Agnès Ferrer, ha animat a tots els nens i les nenes de Cassà a participar en l’edició d’aquest any del Concurs, que ja està en marxa a través de la web www.aqualiaiods6.cat, on els dos personatges protagonistes -Aqual i ODS 6-, els demanaran col·laboració perquè junts puguin frenar la crisi mundial de l’aigua que fa que el Planeta es vagi assecant poc a poc. D’aquí el lema del concurs 2021 “Aqual i ODS 6: rumb al planeta 2030”.