Retirada dels contenidors de recollida d'oli de cuina usat

2020 08 02 Contenidors oliEn breu retirarem els contenidors de recollida d’oli de cuina usat que hi ha al carrer.


El motiu és que ens trobem constantment recipients varis plens d’oli a l’entorn dels mateixos al seu voltant. Aquests contenidors tenen una entrada limitada per impedir que s’hi aboquin residus que no corresponen, cosa que provoca que els usuaris que no han recollit l’oli com s’indica (amb ampolles de plàstic de 1,5 l) no la hi puguin disposar a dintre. A més, no es recullen amb molta freqüència per temes d’eficiència.

 
Tot això fa inviable el poder mantenir aquests contenidors d’oli al carrer i poder garantir la netedat de l’entorn.


Per altra banda, voldríem fer notar que no es recull tant com s’esperaria, la qual cosa ens fa pensar que molts litres d’oli acaben a l’aigüera. Per això, us volem demanar la vostra col·laboració, ja que 1 litre d’oli contamina 1.000 litres d’aigua! Estem estudiant noves maneres de fer més fàcil i neta la recollida de l’oli domèstic usat. 


A partir d’ara us demanem que, per gestionar l’oli de cuina usat, us adreceu a la deixalleria municipal, adreça carrer Pla de l’Estany s/n, en l’horari d’obertura: de dilluns a divendres de 15 a 19 h i divendres i dissabte de 10 a 14 h. Diumenges i festius tancat.