Reunió amb el president del Consorci Vies Verdes

Aquest matí ens ha visitat el president del Consorci de les Vies Verdes, el Sr. Eduard Llorà actual alcalde de les Planes d’Hostoles, juntament amb el seu gerent, el Sr. Àngel Planas.

En la reunió s’ha fet un repàs a la gestió feta fins ara en aquesta legislatura, els efectes de la tempesta Glòria en el tram que afecta al nostre municipi i els passos a seguir en la tramitació de l’execució de l’obra d’ampliació de noves vies verdes aprovat en el Ple extraordinari del 10 de febrer d’enguany.

Pel que fa a la nova xarxa de Vies Verdes, se’ns ha assegurat que es resoldrà positivament l’ampliació de l’execució de l’obra i se’ns ha comunicat els diferents passos que es faran per lligar la licitació de l’obra.

Pel que fa als dels desperfectes patits per la tempesta Glòria es faran diverses actuacions d’urgència que s’assumiran des del mateix Consorci.

També s’han plantejat i que seran posades a debat i estudi les futures ampliacions, conservació de les vies i les possibles millores, tan en nous trams  com en senyalística.

Agraïm la visita i la bona predisposició per millorar la xarxa de vies verdes i la seva conservació.