Dies sense escola: una oportunitat per aprendre sobre el valor de l'aigua

Des que es va posar en marxa l'estat d'alarma, Aqualia dona suport al moviment #*QuédateEnCasa. I amb tots els seus recursos continua desenvolupant la seva activitat per  garantir el servei d’abastament d'aigua en els municipis on treballa amb els màxims estàndards de qualitat i aplicant totes les mesures necessàries per a la protecció als seus empleats.

Per a aquests dies en què els pares han de compaginar el teletreball amb l'atenció als més petits, l'empresa posa a la disposició de totes les famílies la seva pàgina web www.aqualiaeduca.com. Es tracta d'un complet canal online educatiu i gratuït on podran descobrir i conèixer el món de la gestió de l'aigua i aprendre la importància de fer un ús responsable d'aquest recurs. En la secció “pasaquatiempos”, els nens trobaran divertides activitats interactives que els permetran conèixer les fases del cicle integral de l'aigua, consells per contribuir a l'estalvi d'aigua en els seus domicilis o a compartir enginyoses idees sobre com utilitzen l'aigua.

A més d'aquesta secció, podran llegir divertits còmics que els permetran viure aventures i reptes entorn de l'aigua i gaudir d'interessants vídeos sobre com gestionar aquest valuós recurs, entre altres activitats.

Concurs digital Infantil: Guardians de l'Aigua

A més, Aqualia convida als més petits a continuar participant en el seu Concurs Digital Infantil convertint-se en autèntics guardians de l'aigua a casa i creant peces originals que revelin la importància del treball que hi ha darrere d'obrir l'aixeta i comptar amb aigua de qualitat.

L'organització del certamen ha decidit ampliar el termini de presentació dels treballs fins al pròxim 5 de juny, Dia Internacional del Medi Ambient, perquè els més petits puguin aprofitar aquestes setmanes. Com? Només han d'accedir a www.aqualiaiods6.cat i dissenyar un cartell creatiu que reflecteixi la seva visió del cicle de l'aigua i de com usar-la de manera sostenible. En la web trobaran totes les peces necessàries: després de triar el llenç, els nens hauran d'anar contestant preguntes sobre el cicle de l'aigua. Les seves respostes els proporcionaran noves peces per a inserir en el llenç, fins a dissenyar el seu cartell.

Els participants opten a aconseguir 10 premis individuals, 10 Tauletes Samsung 10”, una per a cada nen guanyador; 250 premis per als nens finalistes, consistents cadascun d'ells en un rellotge smartwatch; i 1 premi col·lectiu per a un col·legi, consistent en una targeta de 1.000 euros per a material educatiu.

Però més enllà dels premis, Aqualia vol contribuir d'alguna manera al fet que els nens comptin amb més alternatives per a omplir les seves estones d'oci a casa.