Dilluns, nova desinfecció de carrers comercials, establiments i mobiliari urbà

Aquest dilluns, amb motiu de l'entrada a la fase 1 de desconfinament, es farà una nova desinfecció a diferents carrers i als llocs més concorreguts del municipi.
Aquesta neteja es farà com a mesura de suport i prevenció sanitària, atenent especialment els carrers més comercials, farmàcies, bancs i mobiliari urbà, contenidors, marquesines de BUS, i terrasses de bars.

L’objectiu de les aplicacions és fer més segura la circulació dels veïns pels carrers del poble i els desplaçaments al comerç local.

La desinfecció, a l'igual que la setmana passada, la farà l’empresa cassanenca Qntrolplaga i es faran servir productes virucides homologats, que no representen cap risc per a les persones, animals i tampoc per als vehicles i mobiliari urbà. Els productes utilitzats són especialment indicats per a l’eliminació de tot tipus de virus i bacteris que puguin quedar actius a les superfícies.

Aquesta desinfecció es farà a partir de les 6 del matí, i encara que el canó estarà orientat al terra, cal tenir-ho en compte per si se surt fer esport a aquesta hora o es tenen les portes i finestres obertes.

Tot i així és imprescindible que els ciutadans no baixin la guàrdia i es continuïn respectant les distàncies de seguretat, s’utilitzi mascareta i guants i es respectin els horaris de sortida, per fer esport, caminar i la preferència a la gent gran.