Tot a punt per a la Cavalcada de Reis 2024

2024 01 04 ReisCom ja és habitual, la nit de Reis és una de les nits més esperades de l’any i a Cassà de la Selva ja fa dies que els patges i les patgesses reials han començat a treballar-hi per tenir-ho tot a punt. Enguany s’han consolidat algunes de les novetats que van començar els darrers anys.

Es manté el “campament tranquil” i una part del recorregut sense soroll
La cavalcada de Cassà disposarà d’una franja horària del campament reial, i un tram del recorregut, a les persones hipersensibilitat sensorial i/o diversitat funcional. Aquestes persones són molt sensibles al soroll i a la il·luminació, ja que perceben qualsevol soroll d’una forma amplificada i qualsevol classe d’il·luminació els pot provocar enlluernament i altres alteracions com migranyes i mal de cap.
Aquest any, de les 15 fins a les 15.30 h, hi haurà el “campament tranquil” sense música ni llums per afavorir la inclusió de les persones amb hipersensibilitat sensorial i/o diversitat funcional.
A la cavalcada també s’ha adaptat un “tram tranquil” que anirà des de davant del camp de futbol fins a l’encreuament amb el carrer de Cervantes. Aquest tram serà sense música i amb menys il·luminació, creant un entorn de baixos estímuls per afavorir la inclusió de les persones amb hipersensibilitat sensorial i/o diversitat funcional.
Campament reial
El divendres dia 5, a partir de les 15 h, s’obrirà el campament reial al parc de l’Estació, perquè els infants que ho vulguin, puguin venir a deixar la seva carta, o a demanar els seus desitjos als patges dels Reis de l’Orient. El campament estarà obert fins a les 18 h que s’espera l’arribada de Ses Majestats, la salutació des del balcó de l’Ajuntament i l’inici del recorregut.

Recorregut de la cavalcada
A partir de les 18.30 h els trets dels Trabucaires de Cassà ens avisaran de l’arribada de Ses Majestats i de l’inici del recorregut, amb la sortida des del campament reial del parc de l’Estació. Seguiran per la rambla Onze de Setembre, carrer Marina, carrer de la Indústria i l’arribada a la plaça de la Coma on l’alcalde de Cassà rebrà als reis i els farà entrega de la clau màgica que els permet entrar a tots els habitatges del municipi.

Visita dels Reis als infants malalts
El divendres dia 5 de gener, després de la cavalcada de Reis, les famílies que tinguin infants malalts poden trucar a la Policia Local (972 46 10 69) perquè els Reis els visitin a casa. Es demana que utilitzin aquest servei només les persones amb infants malalts perquè els Reis puguin fer totes les visites.
Aquest és un servei diferent del de la Nit Màgica que organitza La Claca.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H