Programació musical de les Barraques de la Festa Major de Cassà

Ja està confirmada la programació musical de les Barraques de la Festa Major de Cassà de la Selva, que tindran lloc del 13 al 15 de juny a l'exterior del Pavelló Polivalent.


El divendres començarà la nita mb el grup local STILLËN, que ens mostraran el seu estil amb personalitat pròpia. La festa continuarà amb el grup OQUES GRASSES que, després de l’èxit del seu primer disc, ens venen a presentar el seu nou disc “Digue-n’hi com vulguis”. Aquesta actuació anirà seguida de la gresca dels TRAST i acabarem la nit amb les versions d’ANIMAL DJ’s.
Per la nit del dissabte, actuació del grup ACCIÓ, que seran rellevats pels grans ORQUESTRA DI-VERSIONES, que portaran l'alegria i la gresca a les barraques fins que sigui el torn del fi de festa amb la música de SHOW MUSIC.
I per diumenge, la segona edició de la nit de l'HEREU I LA PUBILLA DE CASSÀ 2014 a l'espai de les Barraques! A partir de les 10 de la nit, amb el divertit acompanyament del monologuista - cantant QUIM VILA, es podran anar fent les votacions, el resultat de les quals es coneixerà la mateixa nit, ben ambientats amb LA LOCA HISTERIA.
Enguany, les entitats que participen a les barraques són els Amics de la Sardana, l'AEiG La Claca, la Comissió de festes i la Societat de Caçadors.