El Racó del Joc arriba a Cassà de la Selva, amb l’objectiu d’enfortir i potenciar les relacions familiars a través dels jocs de taula

jocEl Racó del Joc és una activitat de jocs de taula amb família que busca enfortir i potenciar les relacions familiars a través del lleure i la diversió. També vol ser una espai de trobada entre diverses famílies del municipi i, per tant, un espai de relació intergeneracional dels habitants de Cassà de la Selva amb l’objectiu de fomentar la inclusió i la cohesió socials dels veïns i veïnes. Així doncs, aquest espai de relació i de joc familiar i ciutadà vol promoure tots els aspectes positius que pot aportar el joc en general, i els jocs de taula en concret, sobretot, als infants i als adolescents, com ara, enfortir els vincles familiars, millorar les habilitats socials, educar en aspectes diversos com el pensament matemàtic i lògic, el vocabulari, la memòria, la creativitat, la concentració... desenvolupar la capacitat de resoldre problemes i conèixer-se millor a si mateix.

 

Aquesta activitat es desenvoluparà al llarg de 5 sessions els diumenges al matí, durant els mesos de gener, febrer i març. El Racó del Joc comptarà amb professionals dinamitzadors que orientaran i explicaran les possibilitats de cada joc, sempre prioritzant l’autonomia de les famílies a l’hora d’organitzar el seu propi joc.

L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Destinataris: famílies amb infants i adolescents

Dates: Els diumenges 27 de gener, 10 i 24 de febrer i 10 i 25 de març

Horari: de 10 a 13h

Lloc: Casal dels Jubilats de Cassà de la Selva