S'augmenta de 18 a 30 hores el servei de dinamització juvenil ofert a l’Espai Jove l’Escorxador

2018 6 gimcanaEl Ple Municipal va aprovar ahir al vespre l’ampliació del servei de dinamització juvenil ofert a l’Espai Jove l’Escorxador que passarà de 18 a 30 hores setmanals. Des de final de l’any passat, l’Ajuntament disposa d’un dinamitzador juvenil que s’encarrega d’orientar als joves i organitzar les activitats de Cassà Jove.

El dinamitzador ofereix assessorament des del punt d’informació juvenil virtual, a través de whatsapp o correu electrònic, i també des de l’oficina de l’Espai Jove l’Escorxador i a l’Institut de Cassà. A més, cada tarda de dimarts, dimecres i divendres s’organitzen activitats o xerrades a l’Espai Jove, un equipament que els darrers mesos ha obtingut un notable creixement d’usuaris.

Aquest és l’any que el Casal Jove del mes de juliol ha obtingut una major demanda i totes les places ja s’han cobert.

Una altra de les xifres destacades és el nombre de carnets Cassà Jove. Enguany ja se n’han tramitat prop d’un centenar des del mes de gener. L’any passat, sense dinamitzador juvenil, se’n van tramitar una cinquantena durant tot l’any. En total, hi ha més de 550 joves que disposen del Carnet Cassà Jove, una acreditació que ofereix descomptes i avantatges a diferents comerços i esdeveniments de la vila.

Totes aquestes accions formen part del Pla Local de Joventut 2017-2020 consultable a www.cassajove.cat.