Contracte en pràctiques remunerades per a joves sense feina i amb un títol

2017-9garantiajuvenilEl Servei d'Ocupació de Catalunya, amb col·laboració amb el Consell Comarcal del Gironès, obre una nova convocatòria del Programa Contracte en Pràctiques de Garantia Juvenil per a joves sense feina i amb un títol de grau mitjà, grau superior, grau universitari i/o certificat professional.

Les pràctiques, que són remunerades, es realitzen durant 6 mesos a un Ajuntament, Consell Comarcal o entitat sense ànim de lucre i consisteixen amb feines relacionades amb els estudis cursats. 

Les persones interessades han de tenir un títol de CFGM, CFGS, grau universitari o certificat professional; han d'estar inscrites i ser beneficiàries de Garantia Juvenil; han d'estar apuntades com a demandants d'ocupació al SOC; i no han d'haver participat en la convocatòria anteiror del programa. 

Per a més informació i per inscripcions al programa podeu contactar amb la impulsora de Garantia Juvenil a través de l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., el web de Garantia Juvenil (AQUÍ) o la seva pàgina de Facebook (AQUÍ).