Tornen els Matins d'Art

A partir del proper dilluns 4 de maig s'obre el període d'inscripcions per a Matins d'Art 2015.

Aquest estiu, durant el mes de juliol i la primera quinzena de setembre, torna l'activitat de Matins d'Art de la mà de l'Associació COCU i l'Escola Municipal d'Art amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cassà.

Aquesta iniciativa va néixer de la idea d'unir les diferents disciplines artístiques i utilitzar aquesta eina amb finalitats clarament pedagògiques. La motivació principal de l'activitat és el fer de transmetre la il·lusió per crear i aprendre mentre es gaudeix de les diferents possibilitats que ens donen totes les arts com ara la pintura, la música, l'escultura, la dansa, el cant, el teatre, el cinema, la fotografia...

Enguany, com a novetats, cal destacar que hi haurà dos ritmes de treball diferents, dos Matins d'Art amb un mateix fil conductor però adaptat a les necessitats de les diferents edats per tal de mantenir el ritme adequat tant a les entrades com les sortides: MATINS D'ART INFANTIL i MATINS D'ART JUVENIL. Aquest any, a més, es crearà i s'utilitzarà l'anglès mentre es desenvolupen algunes de les activitats.

Tot jugant es podrà experimentar, compartir, decidir, crear i sobretot gaudir de les vacances d'estiu... i, finalment, crear un gran espectacle amb una posada en escena original, una mostra per fer-ne partícips als familiars i amics.

Per tal de fer-ho realitat, es disposa d'un equip de professionals formats en diferents àrees artístiques que programaran i conduiran cada activitat des de la seva especialitat tot aportant propostes, metodologies i tècniques creatives, així com la seva empenta per tal de potenciar al màxim la participació de cada nen/a. Tot això sense oblidar la importància que tot això passi en un ambient relaxat, amb l'esperit de compartir i formar part d'un grup.

Totes les activitats es duran a terme dins el recinte, no està previst fer sortides.

Els grups s'organitzaran tenint en compte el curs que cada nen/a ha finalitzat i les activitats s'adaptaran a cada franja d'edat de manera que tothom participi en un projecte grupal en comú.

L'activitat està adreçada a infants i joves d'entre 3 i 14 anys. Els nens/es d'educació infantil i cicle inicial formaran part del grup de Matins d'Art infantil i els nens/es de cicle mitjà, cicle superior i ESO seran els membres de Matins d'Art juvenil.

Els horaris del mes de juliol seran de l'1 al 31 de juliol, de 9 a 13 h (l'arribada és a partir de les 8:45h) amb opció de dinar (carmanyola), de 13 a 15 h i es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola Aldric. El mes de setembre, del 31 d'agost al 10 de setembre, els horaris seran també de 9 a 13 h, sense opció de dinar, però l'activitat es durà a terme l'Espai Jove l'Escorxador (C. d'Enric Coris, 11)

El període d'inscripcions comença el proper 4 de maig fins el 5 de juny (o fins el 24 de juliol per inscripcions del setembre) i es podran formalitzar al Centre Cultural Sala Galà (C. Molí, 9 | 17244 Cassà de la Selva | Tel. 972 46 28 20 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | www.salagala.cat

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H