Guardonada l’empresa cassanenca Xíndria.cat

El Departament de Cultura i PIMEC reconeixen els projectes empresarials que donen valor a l'ús del català mitjançant el  concurs CATEMPRÈN. L'objectiu del certamen és valorar i donar a conèixer iniciatives empresarials que tenen el doble vessant d'emprenedoria i llengua catalana.

L'empresa Xíndria.cat ha estat la guardonada en aquesta darrera edició del concurs CATEMPRÈN en la qual s'hi havien presentat 12 candidatures. El jurat ha valorat que el projecte d'aquesta empresa de Cassà de la Selva ha estat el què més s'ajusta als criteris d'originalitat, creativitat i viabilitat.

Xíndria.cat és un projecte creatiu, de frases enginyoses,  originals, col·locades en objectes quotidians que tenen una bona acceptació en el mercat del marxandatge. Per tant, el servei que ofereix l'empresa Xíndria.cat permet fomentar l'ús de la llengua i, a més, pot incidir favorablement en diverses franges d'edat, inclosa la juvenil.

L'empresa guanyadora ha recollit una tauleta digital com a premi i gaudirà de mig any d'assessorament empresarial per enfocar millor el seu negoci. A més, participaran com a ponents d'una trobada PIMEC i podran fer difusió del seu producte a través dels mitjans propis de la patronal.