Isabeau, el musical, el diumenge 8 de març a la Sala Centre Recreatiu

Isabeau és un espectacle en català de dues hores i mitja de durada. Consta de dues parts o actes: la primera part presenta el plantejament de la història i el nus de la mateixa, arribant a un impactant clímax dramàtic al final del primer acte. La segona part desenvolupa el conflicte i mostra els passos tant dels protagonistes com dels antagonistes per a la consecució de llurs objectius fins arribar a la resolució final.

Sinopsis:
Segle XI.El Cardenal d´Aquil.les, malalt d´amor de la bella Isabeau, embogeix de gelosia. Amb l´ajut del diable maleeix a Navar i Isabeau a viure sempre junts però eternament separats. Quan Navar és llop de nit, Isabeau és falcó de dia. Un jove lladregot, Gascó, es farà còmplice dels dos amants i un monjo penedit té la clau per desfer el malefici.
Un musical que emana sentiment i emoció en cada una de les seves cançons.

Per gaudir de l'espectacle oferim dues dates:

- diumenge 1 de març de 2015, a les 18h
- diumenge 8 de març de 2015, a les 18h

Les representacions seran a la Sala Centre Recreatiu (entrada per la plaça de la Coma, 11) i la venda d'entrades (numerades) es farà de forma anticipada al Centre Cultural Sala Galà. Si queden localitats disponibles també es podran adquirir 1 hora abans de començar l'espectacle, a taquilla.

Preu: 10€ anticipada i 12€ a taquilla.

Aquesta activitat està organitzada per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cassà.