La tercera edició del C-65 enceta a Cassà el cicle de concerts de jazz que comencen aquest divendres

2

El cicle de jazz d'estiu C-65 va néixer com la via d'unió musical entre Cassà de la Selva i Llagostera, una via que comunica les dues poblacions que comparteixen aquest projecte musical.

Divendres, 19 de juliol el Pati de Can Nadal acollirà l'actuació del quintet liderat pel bateria Pep Mula, presentant el disc "Elixir-Mula vol.3". Aquest músic barceloní encapçala un quintet de trajectòria notable que durant els darrers anys ha desenvolupat una sonoritat singular on destaquen grans dosis d'improvisació i melodies pròximes, sovint amb regust de pop.

El seu repertori ens evoca a paisatges íntims i diferents estats d'ànim. MULA és un grup equilibrat, a on s'aprecia la personalitat de cada un dels cinc integrants que el formen, músics destacats que comparteixen la voluntat de comunicar-se a través d'allò que més els apassiona: la música.

A les 22 h actuarà Jorge Rossy Vibes Quartet, Jorge Rossy és reconegut internacionalment com un dels bateries més influents de la seva generació. Al llarg de la seva trajectòria ha enregistrat més 180 discs amb reconeguts músics de jazz com Brad Mehldau, Ethan Iverson, Albert Sanz, Mark Turner, Seamus Blake, Kurt Rosenwinkel, o Jakob Bro entre d'altres A més del seu treball com a baterista, Jorge té un so únic i personal en el vibràfon, la marimba i el piano, i una estètica particular com a compositor i líder de les seves formacions.

En aquesta ocasió, Jorge Rossy es reuneix amb tres destacats músics catalans de  reconeguda trajectòria. Jorge Rossy al costat del contrabaixista Horacio Fumero, el bateria Guillem Arnedo i el saxofonista Sergi Felipe interpretaran una acurada selecció d'estandars que formen part del songbook americà.

El segell Underpool col·laborarà un any més amb el festival en l’edició cassanenca, on també coordina la programació del cicle jazzístic d’hivern Jazzà.

Els concerts són gratuïts i durant tota la vetllada s'oferirà sopar a càrrec del Jardí Good Vibes Only i Ratafia Malhivern.

El divendres 26 de juliol tindrà el C-65 arribarà a Llagostera, a la zona esportiva de La Canyera, on tindrà lloc el segon i últim dia de festival. Donarà el tret de sortida l'actuació de R4 Jazz Trio, una proposta emergent creada a partir de l'entusiasme de tres joves de les comarques gironines: Ferran Borrell a la guitarra, Jordi Morell a la bateria i Pau Cullell al saxo tenor i clarinet. Utilitzant el jazz com a punt de partida, vol allunyar-se de la solemnitat que sovint envolta aquest tipus de formacions, oferint-nos un espectacle polivalent i obert a tothom.

Finalment, l'actuació que donarà per finalitzada la tercera edició del C-65 serà la de White Pepper (Nito Figueras). Un viatge a través de dos dels àlbums més influents de la història: "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" i "White Album". La música de The Beatles en tota la seva plenitud creativa, versionada i interpretada d'una forma original i sorprenent. Acompanyaran a en Nito la Laura Simó amb la seva veu, en Jordi Franco amb el baix, en Gim Garcia-Balasch amb el saxo i en David Simó amb la bateria.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H