Josep M. Dausà enceta el nou programa de Ràdio Cassà “Més enllà de l’esport”

El nou espai de Ràdio Cassà, dirigit i presentat per Albert Cadanet, rememora en la seva primera entrevista el mític equip de la UD Cassà de la temporada 1974-1975 de la mà del seu capità.

 

El companyerisme i l’ofici eren unes de les principals virtuts de l’equip de “la generació del 75”. Si a això se li suma la qualitat tècnica ja podem estar parlant d’una plantilla amb tots els ingredients necessaris per ser recordada. La bona comunió entre el públic i els jugadors va fer possible un ascens en una temporada carregada de golejades i bon joc.

Amb 22 anys i quasi acabat de sortir de l’etapa de futbol base, en Josep M. Dausà va ser el capità d’aquell equip que tantes alegries va donar al poble i que la gent que el va veure encara el té present. Al cap d’un parell d’any en Josep Maria va acomiadar-se el futbol amateur, però va seguir vinculat a l’esport amb el futbol d’empreses. Amb el temps, en Josep Maria també s’ha anat trobant amb els seus excompanys al tennis, esport on el nostre protagonista hi ha estat fortament involucrat.

 “Més enllà de l’esport” s’emet el segon dissabte de mes a les 11 del matí, amb reemissions el dimecres següent a les 12 h i el diumenge de la següent setmana a les 11 h.