Presentem la programació cultural del primer semestre de l’any

2024 01 14 La Cultura de ben a propAhir al migdia es va presentar la programació cultural pel primer semestre de l’any a la sala d’exposicions de Can Trinxeria. El regidor de Cultura, Joan Casabó va presentar el nou programa que inclou quatre vectors principals: el cicle Jazzà, les Nits de la Coma, les presentacions literàries i el nou cicle de Monòlegs que es consolida.

A més hi ha una forta aposta per la programació d’espectacles per a un públic familiar amb la voluntat d’acostar la cultura més escènica a aquest públic.

A l’acte es va poder veure la nova imatge del diari amb un canvi de disseny, es van sortejar entrades pels actes culturals i després de repassar les activitats més destacades, la jornada es va tancar amb un vermut popular.

L’activitat cultural estarà marcada pels aniversaris, començant pel 20è aniversari del Correcurts, el concurs de curtmetratges de la MACCA. També celebraran 25 anys els Marxants de Paraules, amb l’organització de diferents actes. I finalment celebrarem el centenari de la mort d’Angel Guimerà, amb una obra de producció pròpia, en la que participaran els tres grups de teatre cassanencs, sota la direcció de Mireia Vallès.

Aquest programa portarà figures protagonistes del panorama cultural, com la presentació del primer disc en català d’Smoking Bambino, els Vermuts de lletres amb la Regina Rodríguez, autora de “Les calces al sol” o la Llimonada de lletres amb els autors de la saga “Angus i els monstres”, Jaume Copons i Liliana Fortuny.

El cicle de Monòlegs ens portarà l’humor de figures molt reconegudes com l’Oye Sherman, en Magí Garcia “Modgi” i la Patrícia Espejo.

La companyia “Non Sin Tri” ens sorprendrà amb un espectacle de teatre familiar de gran format amb una posada en escena espectacular, a la Sala Centre Recreatiu.

A més comptarem amb les cites imperdibles dels Correlletres i els Premis Literaris a Cassà i un nou cicle de xerrades de l’arxiu amb el nom “Obrint el passat”, un recorregut pels documents de l’arxiu municipal de Cassà.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H