Cinema documental, infantil i català per al darrer trimestre de l’any

2023 10 11 Tardor de cinema cineclub vuitimigEl Cineclub Vuitimig arrenca la temporada de tardor aquest dissabte amb un nou cicle de cinema infantil, una de les principals línies de programació de l’entitat, juntament amb el cinema documental i les sessions del Cicle Gaudí. En total, els propers tres mesos s’han programat vuit sessions, amb projeccions destinades a tots els públics. Totes les sessions tindran lloc a la Sala del Centre Recreatiu.

Cinema infantil

- Dissabte 14 d’octubre, 18:00: “L’incident al·lienígena”

Premiada producció danesa que explica una història d'aventures i amistat entre l'Alan, un nen d'onze anys i la Britney, una nena extraterrestre que està fent un treball per a l'escola sobre la primitiva raça humana.

- Dissabte 11 de novembre, 18:00: “La Lliga de les supermascotes”

Les mascotes dels superherois de DC Comics són els protagonistes en aquesta cinta que combina humor i acció sense deixar de banda l’aroma dels còmics originals.

- Dissabte 25 de novembre, 18:00: “El nen dofí”

Com "Un Llibre de la Selva" ambientat al fons del mar, aquesta divertida aventura ens descobreix la increïble història d'un nen que ha estat criat entre dofins.

Totes les sessions de cinema infantil són gratuïtes i en català.

Cinema documental

- Divendres 27 d’octubre, 21:00: Festival Transhumant “Obradek”

Un homenatge a la senzillesa, els objectes i els inicis del cinema. Avui dia, que vivim a l'era digital i tot és possible, el professor Macaya i la Srta. Carricondo creen un món fantàstic amb els recursos més senzills i humils. A través d'uns artefactes d’invenció pròpia, es crea un xou màgic que emula les barraques de fira de finals del segle XIX. La projecció es complementarà amb una mostra de l’espectacle del professor Macaya.

- Divendres 3 de novembre, 21:00: Centenari del Cinema Amateur

L’any 1923 es van comercialitzar les primeres càmeres que van permetre al públic no professional poder rodar i projectar les seves pròpies pel·lícules. El documentalista Antoni Martí torna al Cineclub Vuitimig en una sessió irrepetible per commemorar aquest centenari del cinema amateur, amb una selecció de pel·lícules d’autors gironins i cassanencs que recupera les imatges més personals i properes de la nostra història.

Totes les sessions de cinema documental són gratuïtes.

Cicle Gaudí

- Diumenge 23 d’octubre, 18:00: “La Buenas Compañias”

Dirigida per Sílvia Munt, es tracta d’un aclamat drama basat en fets reals que aborda la història d'un grup de dones que van lluitar per visibilitzar la causa feminista i aconseguir l'aprovació del dret a l'avortament.

- Diumenge 26 de novembre, 18:00: “Els Encantats”

L’actriu Laia Costa torna a brillar en aquesta cinta dirigida per Elena Trapé. Explica la història de la Irene, que després de la seva recent separació s'enfronta per primera vegada a l'absència de la seva filla, que està passant uns dies amb el seu pare. Incapaç d'adaptar-se a aquesta nova realitat, decideix viatjar a un petit poble del pirinenc català on té una casa, buscant recuperar la seguretat i la calma que sent que fa temps ha perdut.

- Diumenge 3 de desembre, 18:00: “Un Cel de Plom”

Nausicaa Bonín es posa en la pell de Neus Català per recrear la seva experiència després de l'alliberament dels camps nazis i la seva lluita per la memòria. Mentre recupera la vida en llibertat, rememora els fets viscuts un any abans, quan un grup de dones va sabotejar la fàbrica de producció de bales en què els nazis les feien treballar, a Txecoslovàquia.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H