Encetem nova temporada cultural!

2023 01 13 Temporada cultural a Cassà 01 23Aquests dies us arribarà la darrera edició del diari de cultura, la programació dels actes culturals a Cassà del gener al maig. En aquesta edició recuperem el cicle del Jazzà que ens acosta a l'univers musical amb una conversa propera amb els músics després de cada concert, una oportunitat pels amants d'aquest gènere per gaudir del jazz en directe.


La música és protagonista també a la Setmana de la Música, que enguany serà al març i que ens farà retrobar l'Alidé Sans, un descobriment que va portar el Càntut i va fer aixecar el públic de la Sala Centre Recreatiu. La Jove Orquestra de Cassà presentarà un programa eclèctic amb un recull de música que va des del barroc fins a clàssics del rock.


La MACCA aquest any ens portarà la temàtica dels videojocs, el primer cap de setmana de febrer i com sempre celebrarem el concurs del Correcurts, una de les propostes més característiques d'aquesta mostra, que també portarà activitats per a totes les edats al voltant del cinema i els videojocs.
El Cineclub Vuitimig també ens acostarà al cinema del Cicle Gaudí els diumenges i del cinema infantil els dissabtes a la Sala del Centre Recreatiu.

Aquesta temporada també podrem gaudir de les Nits de la Coma, un divendres al mes, a l'auditori de la Sala Galà. El programa del cafè teatre és una cita amb l'espectacle teatral en petit format per gaudir-ho de prop!


Aquesta temporada també podrem gaudir de les Nits de la Coma, un divendres al mes, a l’Espai del Casal. El programa del cafè teatre és una cita amb l'espectacle teatral en petit format per gaudir-ho de prop!


El Grup de Teatre Cassanenc programa la Mort accidental d'un anarquista amb la col·laboració de l'Oncolliga, i la Dramàtica Centre Catòlic Olot ens portarà la Història del Zoo, dues propostes de teatre amateur.

Com sempre els lletraferits podrem pendre els Vermuts o les Llimonades de lletres, per gaudir de la lectura i conèixer de prop els seus protagonistes, aquesta temporada els misteris del Crims passaran pels vermuts de la mà de dues periodistes del programa. A més la Biblioteca programa diferents clubs de lectura per a grans i petits.

La primavera culminarà amb la Festa Literària i el Correlletres, dues cites ineludibles pels amants de les lletres que atrau escriptors i escriptores de tot el territori català.
Aquest any, celebrem els vint anys del Centre Cultural Sala Galà, i com sempre hi trobareu tallers artístics i una varietat de propostes per gaudir de la cultura a Cassà.
Navegueu per les pàgines d'aquest diari, segur que hi trobareu la proposta que us farà assaborir la cultura!

Podeu fer les vostres reserves  a cassacultura.cat

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H