Cicle de conferències I després de la Guerra, què?

2022 04 20 visita teatralitzadaL’Ajuntament ha rebut una subvenció de 1.920 euros per a la realització de la publicació digital que recull els articles desenvolupats a partir del cicle de conferències de l’arxiu I després de la guerra, què?, que desenvolupa diferents temes del primer franquisme i que serà consultable properament a la pàgina web de l’arxiu cassaarxiu.cat

Les conferències  han tingut una gran resposta de públic atès que s’han assolit gairebé els quatre-cents assistents al final de les vuit conferències.

Els articles que integren aquesta publicació digital La tomba del soldat desconegut a càrrec d’Andrea Fernández-Vilela, M. Eulàlia Subirà i Ares Vidal; Cassà de la Selva, any zero, a càrrec de Francesc Morales; Una gran pèrdua. L’exili del magisteri de Catalunya, a càrrec de Salomó Marquès; Les víctimes dels camps nazis a càrrec de Jordi Pons; La societat hiperritualitzada, a càrrec de Josep Maymí; Cassà de la Selva, la darrera batalla dels Internacionals; a càrrec de David Gesalí i David Íñiguez; Les dones del franquisme, a càrrec d’Eva Pinyol; l’exili del 1939 a Cassà de la Selva, setanta històries contra la desmemòria, a càrrec de Jordi Gaitx.