Inscripcions als cursos de català per a adults a Cassà de la Selva

El Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme durant tot el setembre, a Cassà de la Selva, inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període octubre 2014- febrer 2015.

 

Com en anys anteriors, totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic han de passar els dimecres, d’11 a 14 h, per l'Ajuntament, on podran informar-se de l'oferta formativa, fer proves de nivell, etc. Durant la resta de la setmana ens poden trobar al Consell Comarcal del Gironès, tel. 972 21 32 62 o poden contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Enguany, a Cassà s'ofereixen un curs presencial: un Bàsic 1, que es farà els dilluns i els dimecres, de 18 a 20 h. Tothom qui estigui interessat a fer algun altre nivell també pot adreçar-se a l'Ajuntament, on se l’informarà de cursos presencials a altres localitats o d’altres modalitats d’ensenyament com ara els cursos en línia Parla.cat (nivells intermedis i de suficiència) o els cursos semipresencials (redacció) i a distància (nivell C2) i es buscarà l'opció més adequada per a cada cas.

Per altra banda, també es durà a terme un curs de perfeccionament (nivell C2) a la seu del Consell Comarcal del Gironès, cada divendres, de 4 a 7 de la tarda.

Finalment, també s'obren les inscripcions al Voluntariat per la llengua, programa que ja fa anys que funciona a Cassà de la Selva i que ha comptat amb la participació de força ciutadans del municipi, ja siguin alumnes dels cursos o bé persones que desinteressadament ofereixen part del seu temps per conversar en català amb una persona que l'està aprenent.

Podeu trobar més informació a: www.cpnl.cat/girones.