Diada Nacional de Catalunya a Cassà

Des de l'ANC Cassà , l'Ajuntament de Cassà de la Selva i altres entitats del poble  s'han organitzat un seguit d'actes per commemorar i celebrar la Diada Nacional de Catalunya.


Al Centre Cultural Sala Galà es podrà visitar l'exposició "1714:EL CATALÀ, AHIR, AVUI, DEMÀ. ET PRENC LA PARAULA" de l'1 al 14 de setembre en en seu horari habitual. 
També al Centre Cultural Sala Galà es podrà assistir a les xerrades amb l'escriptor Joan Lluís Lluís: Guanyar o perdre un referèndum: les lliçons de Montenegro i del Quebec, el dijous 4 de setembre a les 20 h i  "ECONOMISTES PER LA INDEPENDÈNCIA": "El futur econòmic de la Catalunya Independent" a càrrec de l'economista Àlex Furest de la Sectorial d'Economistes de l'ANC el divendres 5 a la mateixa hora.
La vigília de la Diada tindrà lloc la II MARXA DE TORXES, amb un reccorregut des de la Pl. de la Coma, on es sortirà a les 21.30 h i on també finalitzarà amb un assaig de la V amb les torxes.
El dijous 11 de setembre, a les 10 h del matí hi haurà un esmorzar amb catalana al Pati de Can Nadal i tot seguit tindrà lloc l'acte de COMPROMÍS DE LES ENTITATS DE CASSÀ AMB LA CONSULTA DEL 9N i ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA DE CATALUNYA, tot organitzar per Cassà per la Independència - ANC amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cassà de la Selva.
A les 12 h es celebrarà l'acte organitzat per ERC Cassà d'HOMENATGE A JOSEP DALMÀS amb l'ofrena floral al monument a Josep Dalmàs i l'entrega del X Premi Josep Dalmàs.
I per finalitzar els actes a Cassà, a les 14 h sortiran els AUTOCARS PER ANAR A LA DIADA A BARCELONA de l'aparcament del supermercat MaxiDia. Tots els tiquets ja estan venuts.