La Diada de Sant Jordi recupera les parades i activitats a la plaça de la Coma

2022 04 Sant JordiAquest Sant Jordi podrem gaudir de moltes activitats relacionades amb la Diada, tallers, espectacles i parades a la plaça de la Coma.

A més de les parades de roses i llibres,  la programació de Sant Jordi inclou la presentació de llibres a les Golfes de Can Trinxeria, l'escenari de micro obert de poesia a la plaça de la Coma, els tallers creatius de xapes i punts de llibre de llautó, el racó de la biblioteca o l'hora del conte amb "Amira, la princesa valenta" també a la plaça de la Coma al matí.

Destaquem la Festa Literària, l’entrega dels 56ns Premis Literaris que tenen lloc en aquesta jornada, els guardons es lliuraran a una cerimònia a les 17 h a la Sala del Centre Recreatiu  que també es podrà seguir en línia per a tots aquells participants que no hi puguin assistir.

A la tarda podreu gaudir de l'espectacle familiar "Quina Xerinola" d'en Rikus a les 18 h i al vespre la companyia Ual·la presenta l'espectacle "Play" a les 20 h a les Golfes de Can Trinxeria dins el cicle de les Nits de la Coma.

També s'han programat activitats durant  tota la setmana després de Sant Jordi, com la visita teatralitzada del diumenge dia 24, “Cassà Medieval” a càrrec dels “Guies Uficials”, el Taller de Poesia i Impremta del dia 30 per a famílies. A més aquests dies trobareu una varietat d'exposicions repartides per diferents espais del municipi: "Clijcat Mira que són bèsties" a la Biblioteca, "Plantes Silvestres. La flora oblidada" a la Sala d'Exposicions de Can Trinxeria, "Joves DiversØs" a l'Espai Jove l'Escorxador a partir del 29 d'abril i l'exposició "Òmnium Cultural, 60 anys d'història" a la sala del Suro a Can Trinxeria.

Podeu trobar la programació i la reserva d'entrades a cassa.cat/santjordi.

Us desitgem una bona Diada de Sant Jordi!