Cassà de la Selva prepara activitats culturals i festives per celebrar els dies de la ‘Festa Major’

Festa MajorL’Ajuntament de Cassà, des de fa uns mesos que està treballant en diferents activitats culturals i festives, per celebrar-les del 28 de maig a l’1 a juny, els dies de la ‘Festa Major’.

Tal com indica el DOGC,  a dia d’avui estan suspeses les festes majors i fires comercials que puguin suposar la celebració d’actes amb risc de generar aglomeracions de persones.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament s’han programat diferents activitats com el Pregó Institucional, una Nit de músics amb concert de sardanes, votacions en línia dels hereus i pubilles, concerts etc, que actualment estan permeses segons la normativa actual.

Totes les activitats que es preparin, tindran controls d’accés, aforament, i totes les mesures vigents de neteja i desinfecció dels espais.

Un any més, no podran haver-hi les atraccions infantils al parc U d’Octubre per als més petits. A dia d’avui no estan permeses, i la situació actual i d’incertesa respecte a les mesures que puguin aprovar properament des del PROCICAT, fa inviable preveure un escenari diferent a l’actual.

Molt aviat publicarem tota la programació cultural i festiva que s’ha previst a Cassà de la Selva, des del 28 de maig a l’1 de juny.