El projecte A-Taca torna aquest cap de setmana a Cassà de la Selva

A TacaCassà de la Selva, Llagostera i Celrà segueixen donant color a diversos elements del mobiliari urbà, en el marc del projecte A-Taca. La iniciativa artística pretén unir els tres municipis mitjançant els seus espais joves i les seves escoles d’art, amb l’objectiu de donar color als carrers a través d’accions educatives d’art urbà, tutoritzades pels professors de les escoles d’Art i dinamitzadors dels espais joves.

El projecte A-Taca va posar-se en marxa l’any 2019 coincidint amb la celebració del Dia Internacional de l’Art i es preveu donar-li continuïtat en el temps donant color a més elements dels carrers com ara papereres, passos de vianants, baranes i parets...

A Cassà de la Selva, aquest divendres 16 i dissabte 17 d’abril,  els participants donaran color als dissenys que han estat treballant durant tot el mes, pintant els bancs del parc del Parc del Carrilet i del Parc dels Fruiters. Aquests participants seran alumnes de les escoles de primària i de INS Cassà, un grup de joves de Cassà jove, alumnes de l’Escola d’Art Josep Lloveras i també hi participaran persones afeccionades a la pintura que s’hi ha inscrit.