Per Sant Jordi, Geomagatalls literaris a Cassà i Llagostera

GeoamagatallsA partir del dissabte, 17 d’abril, podràs demostrar els teus dots d’orientació als Geoamagatalls literaris, un joc de cerca i orientació en el qual la literatura és la protagonista. Organitzat conjuntament per les biblioteques de Llagostera i Cassà, aquesta activitat us proposa una passejada per diferents indrets en la qual podràs descobrir detalls historicoliteraris del nostre territori.

Amb l’ajuda dels vostres telèfons intel·ligents i l’APP de Geocaching, podreu accedir a les dades GPS que us ajudaran a trobar cadascun dels amagatalls del circuit que us han preparat la Biblioteca de Cassà de la Selva i Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera.

Cada tresor amagat et plantejarà una pregunta que només podràs respondre si trobes els geoamagatalls. Si respons a un mínim de 7 reptes, rebràs un petit obsequi.  Només has de presentar el full de respostes a la teva biblioteca habitual. T’animes?

Les butlletes de suport les trobareu a:

  • Cassà de la Selva, a la Biblioteca de Cassà, Ajuntament, Piscina Coberta i a l’Estació.
  • Llagostera, a la Biblioteca Julià Cutiller. SAC i Llibreria Sureda i Can Caciques.

L’activitat estarà disponible des del 17 d’abril fins al 30 de juny. Des de les Àrees de Cultura dels dos ajuntaments us animem a fer la ruta pels dos municipis.